Fortress Forever

Go Back   Fortress Forever > Projects > Fortress Forever > Bug

Sprays don't appear in game Issue Tools
issueid=236 11-04-2009 05:09 PM
WhenNailGrenWillOut?
Sprays don't appear in game
Sprays never show up for anyone.

This has been happening since the 2.4 patch. I go to any server and ask people if they can see my spray. They answer "no". So I told them to show me their sprays. I couldn't see them. I asked around a few players and they said it was a FF bug. So I'm posting this here if the community didn't know about it.
Issue Details
Project Fortress Forever
Category Visuals
Status No Response
Priority 5 - Medium
Affected Version 2.4
Fixed Version (none)
Users able to reproduce bug 2
Users unable to reproduce bug 0
Assigned Users AfterShock, squeek.
Tags (none)

11-04-2009 08:11 PM
G9-
 
Ye, same here, sprays don't work anymore in 2.4. They worked fine in 2.3.
Reply
11-04-2009 08:39 PM
 
Works fine for me in 2.4. And sometimes it wouldn't work for me in 2.3.
Reply
11-05-2009 03:41 AM
Slayer of humans
 
Its pretty much a 50/50 shot if they are going to work, been like that for a long while now.
Reply
11-05-2009 09:57 AM
 
is it possible the server has sprays disabled?
Reply
11-05-2009 04:35 PM
Slayer of humans
 
Nope because some people will see sprays while others don't, on the same server.

I've seen that myself. Someone asked me to look at their spray, but I kept asking where and they would tell me and I would look, but it wasn't there.
Reply
11-06-2009 02:32 PM
zE zE is offline
Pew pew ze beams
 
cant see others sprays too, i thought it was a server setting but I cant see in other servers too, so I dunno.
Reply
11-07-2009 06:05 AM
G9-
 
I was able to see sprays from 1.0 all the way up to 2.3, and not in 2.4
Reply
11-17-2009 04:27 AM
1-800-UNAGIPOWA
 
This seems to be an issue with sv_allowupload and/or sv_allowdownload set to 0 client-side by default. This may only be affecting the 2.4 full install. Was able to reproduce this on a fresh install from the 2.4 full installer.

Same issue causes map downloads to be unsuccessful unless server has sv_downloadurl active (tested once); thread about this here: http://forums.fortress-forever.com/s...ad.php?t=21040
Reply
02-22-2012 01:00 PM
Gets tickled by FF
 
Is this even an issue. Can we close this?
Reply
Reply

Issue Tools
Subscribe to this issue

All times are GMT. The time now is 09:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.