Fortress Forever

Go Back   Fortress Forever > Help & Technical > FF Technical Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-17-2008, 06:38 PM   #1
Lynus
I like Ceyx
Beta Tester
 
Lynus's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: MI
Posts Rated Helpful 11 Times
Send a message via AIM to Lynus
Missing map ff_palermo

Can somebody please upload this file. I can't play this map for some reason.

I've tried deleting the file from my maps folder and hoping the server would re-create it. No luck, yet this is the only map that will not download and work properly. Thank you if you can upload it for me.

screenshot of the error message
__________________
hef
Lynus is offline   Reply With Quote


Old 05-17-2008, 08:14 PM   #2
GeoKill----->
Community Member
Server Owner
Beta Tester
Forum Moderator
 
GeoKill----->'s Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Hawthorne, California
Class/Position: Soldier/Spy/Scout
Gametype: AvD
Affiliations: :e0:Eternal Order Leader
Posts Rated Helpful 12 Times
Uploading now
[edit]
Done
http://www.mediafire.com/?5dhjturbkvp bsp
http://www.mediafire.com/?4ctm1r1thwg lua

Last edited by GeoKill----->; 05-17-2008 at 08:26 PM.
GeoKill-----> is offline   Reply With Quote


Old 05-17-2008, 08:38 PM   #3
[AE] 82694
Retired FF Staff
 
[AE] 82694's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts Rated Helpful 0 Times
Well here is the thing thats a default/Dev map comes with FF. So you should have it in your installer also. Yom also need to check the materials folder to see if palermaro has some custom content.
__________________
I Love GenghisTron . I miss you sooooo Much. LOL.
[AE] 82694 is offline   Reply With Quote


Old 05-18-2008, 01:06 AM   #4
zE
Pew pew ze beams
 
zE's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Gametype: Gathers
Affiliations: pew pew
Posts Rated Helpful 11 Times
Prolly u couldn t dowload it, cuse doesn t make much sense to upload maps that came with FF to the dowload server, i think that was the case.
zE is offline   Reply With Quote


Old 05-18-2008, 04:33 PM   #5
Lynus
I like Ceyx
Beta Tester
 
Lynus's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: MI
Posts Rated Helpful 11 Times
Send a message via AIM to Lynus
thanks all, this games great!
__________________
hef
Lynus is offline   Reply With Quote


Old 05-18-2008, 04:36 PM   #6
Lynus
I like Ceyx
Beta Tester
 
Lynus's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: MI
Posts Rated Helpful 11 Times
Send a message via AIM to Lynus
Quote:
Originally Posted by [AE] 82694
Yom also need to check the materials folder to see if palermaro has some custom content.
So are you saying that I needed to delete the 'ff_palermo' in the materials folder?
__________________
hef
Lynus is offline   Reply With Quote


Old 05-18-2008, 07:39 PM   #7
[AE] 82694
Retired FF Staff
 
[AE] 82694's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts Rated Helpful 0 Times
No but if for some reason you didn't have the complete map you might have been missing textures. If your not missing any textures then don't touch anything else if it's working.
__________________
I Love GenghisTron . I miss you sooooo Much. LOL.
[AE] 82694 is offline   Reply With Quote


Old 05-20-2008, 08:20 PM   #8
Dr.Satan
Wiki Team
Fortress Forever Staff
 
Dr.Satan's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Greeley, CO
Class/Position: Med / Solly
Gametype: PAYLOAD
Affiliations: DET-
Posts Rated Helpful 19 Times
This could be a bigger problem though. If you didn't get palermo then your original install may have had an issue.

Which dl did you get and where did you get it from?
__________________
(Released) conc_school | hellion_classic | ksour_PAYLOAD | mulch_faf
(Beta) alchimy_b1
(Lua) base_payload_2015
(Models) props_trainyard
Support FF:
Dr.Satan is offline   Reply With Quote


Old 05-21-2008, 02:34 AM   #9
[AE] 82694
Retired FF Staff
 
[AE] 82694's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts Rated Helpful 0 Times
I think it was a bad bsp. Not sure though.
__________________
I Love GenghisTron . I miss you sooooo Much. LOL.
[AE] 82694 is offline   Reply With Quote


Old 05-21-2008, 03:32 AM   #10
Dr.Satan
Wiki Team
Fortress Forever Staff
 
Dr.Satan's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Greeley, CO
Class/Position: Med / Solly
Gametype: PAYLOAD
Affiliations: DET-
Posts Rated Helpful 19 Times
yeah but getting a bad .bsp from the released installer probably isn't a good thing.
__________________
(Released) conc_school | hellion_classic | ksour_PAYLOAD | mulch_faf
(Beta) alchimy_b1
(Lua) base_payload_2015
(Models) props_trainyard
Support FF:
Dr.Satan is offline   Reply With Quote


Old 05-22-2008, 01:44 AM   #11
[AE] 82694
Retired FF Staff
 
[AE] 82694's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts Rated Helpful 0 Times
Steam fucks them up sometimes I think. I've had to delete hl2dm maps that were fine one day and bad the next. But it should be looked into.
__________________
I Love GenghisTron . I miss you sooooo Much. LOL.
[AE] 82694 is offline   Reply With Quote


Old 06-02-2008, 02:54 PM   #12
Lynus
I like Ceyx
Beta Tester
 
Lynus's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: MI
Posts Rated Helpful 11 Times
Send a message via AIM to Lynus
well sorry for the delayed response...

firstly i download v1 right when it was released. then patched from there. downloaded the community map pack and everything was playing good except no voice icon and also missing map palermo.

i downloaded the map you uploaded and that worked fine, but i wasnt happy about not being able to see who was talking so i uninstalled and installed the full 2.0

oddly enough my hw guys gun wasnt sounding right, and also my grenade ticks werent making the beeps. the voice icon worked! this is what i did.

i installed the 1.1->2.0 patch and everything worked as it should. my game plays great now with minor crashing...

edit: forgot to mention before i installed the 1.1->2.0 on map ff_openfire i saw a gigantic engineer and sentry gun. it literally was the same size as the sky. haven't seen that since.(i should've took a screenshot) :/
__________________
hef
Lynus is offline   Reply With Quote


Old 06-02-2008, 04:04 PM   #13
Firefox11
 
Join Date: Dec 2007
Class/Position: O&D: Pyro, Sniper
Gametype: AvD
Affiliations: FF.AvD [FF AvD/ID guild]
Posts Rated Helpful 0 Times
Quote:
Originally Posted by Lynus
edit: forgot to mention before i installed the 1.1->2.0 on map ff_openfire i saw a gigantic engineer and sentry gun. it literally was the same size as the sky. haven't seen that since.(i should've took a screenshot) :/
Don't know why all the other stuff happened (I guess the people who made the Installers/Patches will know), but I can tell you that this giant Engineer/SG was not a bug, just someone who built and stood in the map's skybox (which makes things look giant)
Firefox11 is offline   Reply With Quote


Old 06-02-2008, 04:07 PM   #14
Lynus
I like Ceyx
Beta Tester
 
Lynus's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: MI
Posts Rated Helpful 11 Times
Send a message via AIM to Lynus
oic

update: (semi- not related)

when i connect and look in my console, this is what i see... not sure why im getting a bunch of errors... and im definately not a cheater. looks like some model mismatches too... can anyone fill me in ??

Both ConVars must be marked FCVAR_REPLICATED for linkage to work (r_VehicleViewDampen)
maxplayers set to 16
Heap: 256.00 Mb
Parsed 23 text messages
Parent cvar in server.dll not allowed (conc_ragdoll_push)
Parent cvar in client.dll not allowed (ffdev_target_speed_min)
Both ConVars must be marked FCVAR_REPLICATED for linkage to work (r_VehicleViewDampen)
Parent cvar in server.dll not allowed (dump_deletes_flush)
Parent cvar in server.dll not allowed (ffdev_disableentitydecals)
Hud element 'CHudCommentary' doesn't have an entry 'HudCommentary' in scripts/HudLayout.res
execing config.cfg
Can't use cheat cvar dsp_dist_max in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar dsp_dist_min in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar r_ambientfraction in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
1 CPU, Frequency: 1.9 Ghz, Features: GenuineIntel SSE SSE2 MMX RDTSC CMOV FCMOV
Client/Server up to date
execing valve.rc
Network: IP 192.168.1.3, mode MP, dedicated No, ports 27015 SV / 27005 CL
Connecting to 63.210.148.178:27015 ...
Connected to 63.210.148.178:27015

Fortress Forever
Map: ff_blis_2fort
Players: 6 / 22
Build 3224
Server Number 125
Server version 2.0
No pure server whitelist. sv_pure = 0
CAsyncWavDataCache: 0 .wavs total 0 bytes, 0.00 % of capacity
Your .dll [bin\client.dll] differs from the server's.
Begin loading faces (loads materials)
End loading faces (loads materials)
player/demoman/demoman.mdl/player/ff_player_shared.mdl : missmatched parent bones on "ffSkel_Hips"
player/medic/medic.mdl/player/ff_player_shared.mdl : missmatched parent bones on "ffSkel_Hips"
player/hwguy/hwguy.mdl/player/ff_player_shared.mdl : missmatched parent bones on "ffSkel_Hips"
player/pyro/pyro.mdl/player/ff_player_shared.mdl : missmatched parent bones on "ffSkel_Hips"
Initializing renderer...
Client/Server up to date
Connected!!
--- Missing Vgui material vgui/hud_ammo_cells
__________________
hef
Lynus is offline   Reply With Quote


Old 06-02-2008, 04:18 PM   #15
GeoKill----->
Community Member
Server Owner
Beta Tester
Forum Moderator
 
GeoKill----->'s Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Hawthorne, California
Class/Position: Soldier/Spy/Scout
Gametype: AvD
Affiliations: :e0:Eternal Order Leader
Posts Rated Helpful 12 Times
Ignored those, its just something screwy with the player animations.
GeoKill-----> is offline   Reply With Quote


Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.