Fortress Forever

Go Back   Fortress Forever > Help & Technical > FF Technical Support

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-07-2015, 09:26 AM   #1
Sickness
 
Sickness's Avatar
 
Join Date: Apr 2015
Location: Armpit of hell (Arizona)
Class/Position: Suicide Engie
Gametype: FPS teams
Posts Rated Helpful 0 Times
HL2.exe has stopped working??

ok im running win7 ultimate 64 bit, 42 in monitor running 1080p 1600 by 900 through hdmi and running steam as well as hl2 in admin mode, anything im missing besides my patience? (that left a few hours ago) i have uninstalled hl2, forever fortress as well as steam, same damn error i guess this is still in beta either that or it has never been properly beta tested. please help would like to play this, love tfc, tf2 is ok but the classic has always been better. I have tried the fixes and custom start up code posted here, have tried running in admin mode but still am unable to get the game to actually start, It mever gets past the initial loading screen. Please help anyone. Anything is appreciated thank you in advance.


Last edited by Sickness; 04-07-2015 at 09:27 AM.
Sickness is offline   Reply With Quote


 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.