Fortress Forever

Go Back   Fortress Forever > Off Topic > Tech

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-29-2008, 01:48 PM   #1
Paft
Beta Tester
 
Paft's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: UK - http://forums.fortress-forever.com
Class/Position: [O] Med
Gametype: CTF/Skills
Posts Rated Helpful 67 Times
"Your Voice Clip was not sent because no sound was detected in the recording." WLM

Windows Live Messenger.
That's what I get when trying to send a voice clip. well, I actaully wanted to record current playing audio just now but it wouldn't.

can't figure out why. can you?

Last edited by Paft; 04-29-2008 at 04:11 PM.
Paft is offline   Reply With Quote


Old 04-29-2008, 06:19 PM   #2
v3rtigo
Lock 'n Loll!
 
v3rtigo's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: 2fort
Class/Position: Scout, Spy, Sniper
Gametype: CTF
Posts Rated Helpful 0 Times
Did you select the proper recording source?
v3rtigo is offline   Reply With Quote


Old 04-29-2008, 06:42 PM   #3
Paft
Beta Tester
 
Paft's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: UK - http://forums.fortress-forever.com
Class/Position: [O] Med
Gametype: CTF/Skills
Posts Rated Helpful 67 Times
In WLM mic works, but doesn't pick up current audio.
Paft is offline   Reply With Quote


Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.