Fortress Forever

Go Back   Fortress Forever > Help & Technical > Server Administration

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-15-2007, 10:33 AM   #1
Atari
 
Join Date: Mar 2007
Posts Rated Helpful 0 Times
LAN Server

Hey all,

I have a small windows server (2Ghz/1gb ram) and I'm trying to setup a server on my home lan.

I have downloaded the hldsupdatetool.exe and now have a hl2server folder in C: root. I have copied the Fortress Forever Windows server folder in to C:\hl2server and I can see the entry for FF (as well as CS:S, HL2DM etc) when I start the dedicated server. Great.

HL2DM dedicated server works fine, I can see the server stats etc. However, Fortress Forever dedicated just stops (with no errors at all) about 5 seconds after I click "Start Server" (I.E I don't see get to the server stats windows). The server just dies.

Any ideas?
Atari is offline   Reply With Quote


Old 09-15-2007, 12:02 PM   #2
mervaka
A Very Sound Guy!
Fortress Forever Staff
 
mervaka's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: UK
Posts Rated Helpful 15 Times
what does the log say?
__________________
Support FF:
mervaka is offline   Reply With Quote


Old 09-15-2007, 12:03 PM   #3
Atari
 
Join Date: Mar 2007
Posts Rated Helpful 0 Times
Where can I find these logs you speak of?
Atari is offline   Reply With Quote


Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.